BOUWEN AAN EEN INTEGERE SAMENLEVING

Integriteit is een kostbaar bezit. Dat merk je pas als het te laat is. Veel mensen reageren op een integriteitschending met straf en extra regelgeving. Ouders straffen een kind, een docent schorst een leerling of een werkgever ontslaat een medewerker. Zij spannen het paard achter de wagen en creëren een angstcultuur.

Bedrijfszorg

Met de BVI® methode leert u hoe je als ouders, docent of leidinggevende integriteitschendingen kunt voorkomen.
Deze vorm van integriteitzorg noemen wij bedrijfszorg en is gebaseerd op een systeem dat meer is dan het toepassen van regels. Het is onderdeel van de zorgplicht van iedere werkgever en voorwaarde voor duurzaam ondernemen.

Onze aanpak is gebaseerd op de theorie van de Transactionele Analyse. Niet vanuit straf maar vanuit een positieve benadering.

Voor opleidingen op het gebied van integriteitzorg verwijzen wij u graag door naar ons aanbod en naar de website van Kouwenhoven Opleidingen (www.kouwenhovenopleidingen.nl).